قیمت پروفیل در و پنجره | عوامل موثر بر قیمت پروفیل

قیمت پروفیل در و پنجره | عوامل موثر بر قیمت پروفیل

پروفیل های درب و پنجره جزو بنیادی ترین اجزای ساختمان سازی محسوب می شوند که در ساختار و زیباسازی نمای ساختمان نقش تاثیرگذاری دارند. این مقاطع که به صورت فلزی و غیرفلزی توخالی هستند، بیشتر در چارچوب های در و پنجره کاربرد داشته و در حفظ عملکرد عایق بندی و زیبایی ظاهر کلی ساختمان موثر هستند. از بهترین پروفیل های در و پنجره می توان به پروفیل آکپا اشاره کرد که در انواع مختلف آلومینیومی، فولادی، چوبی و PVC موجود و قابل سفارش اند.

قیمت گذاری نهایی بر روی پروفیل های موجود در بازار تجهیزات ساختمانی بر اساس عوامل و فاکتورهای مختلفی صورت می گیرد که این فاکتورها معولا بر اساس نوع پروفیل انتخابی، جنس و برند تولیدکننده آن تعریف می شوند. شرکت سازنده پروفیل نیز می تواند در قیمت آن تاثیرگذار باشد. شما می توانید با خرید از شرکت تخصصی آرازپنجره، که دارای نمایندگی از معتبرترین برندهای پروفیل نظیر آتاتک و آکپا می باشد، بهترین نوع پروفیل را با قیمتی مقرون به صرفه خریداری کنید. اما سوال اینجاست که پارامتر های تاثیرگذار بر قیمت پروفیل در و پنجره دقیقا چه چیزهایی هستند و چرا در نظر گرفتن انها اهمیت دارد؟

با مطالعه این مقاله با عوامل موثر بر قیمت پروفیل در و پنجره و همچنین دلایل خرید از شرکت آرازپنجره آشنا خواهید شد.

پروفیل درب و پنجره چیست؟

قیمت پروفیل

پروفیل ها در واقع مصالحی هستند که دارای سطح مقطع یکسان و طول مشخص هستند. پروفیل های در و پنجره دارای مقاطع باز و بسته هستند و برای ساخت بخش های مختلف پنجره، شکل دهی به ستون ها و برای ساخت نرده ها و کرکره های فلزی به کار می روند. همچنین از نظر جنس، دارای انواع فلزی و غیرفلزی می باشند. برای نوع فلزی می توان پروفیل های آهنی، آلومینیومی و گالوانیزه و برای نوع غیرفلزی پروفیل های PVC و UPVC را مثال زد. همه انواع پروفیل به صورت شاخه و با طول های مختلفی که تولیدکننده بر اساس استانداردهای موجود مشخص می کند در بازار موجود هستند. وزن استاندارد پروفیل ها برابر با 14 کیلوگرم است و این ویژگی یکی از معیارهای موثر بر قیمت پروفیل در و پنجره می باشد.

قیمت پروفیل در و پنجره در شرکت آرازپنجره

شرکت آرازپنجره دارنده نمایندگی از معتبر ترین و با کیفیت ترین پروفیل های موجود در بازار تجهیزات ساختمانی می باشد. این برندها که شامل آکپا، آتاتک، هافمن و …. می باشند، دارای قیمت های متفاوتی نیز هستند. این قیمت ها به دلیل اختلاف و نوسان قیمت در بازار جهانی هر روز متفاوت هستند. شما می توانید برای استعلام به روز ترین قیمت پرفیل در و پنجره، با کارشناسان این مجموعه از طریق شماره تلفن های 09151676709 و یا 05138081 در ارتباط باشید.

عوامل موثر بر قیمت پروفیل در و پنجره در شرکت آرازپنجره

عوامل بسیاری در قیمت پروفیل در و پنجره می توانند تاثیرگذار باشند. بطور مثال:

1- کیفیت فولاد استفاده شده

رتبه بندی و کیفیت فولادی که برای ساخت پروفیل ها مورد استفاده قرار می گیرد، تاثیر مستقیمی در قیمت آن ها دارد. هرچه از فولاد باکیفیت تری استفاده شود، مقاومت و ماندگاری پروفیل در برابر تغییرشکل و زنگ زدگی بالاتر می رود. در نتیجه قیمت نهایی پروفیل پنجره نیز افزایش می یابد.

2- طراحی پروفیل

طراحی پروفیل با اشکال خاص و سفارشی فرآیند تولید اختصاصی تری دارد و گران تر خواهد بود. به این ترتیب، افزایش هزینه در تولید موجب افزایش نهایی قیمت پروفیل در و پنجره خواهد شد.

3- سایز و ضخامت پروفیل

هرچه ابعاد پروفیل بزرگتر باشد به مواد اولیه بیشتر و فرآیند طولانی تری برای ساخت نیازمند است. بدیهی است که قیمت نهایی پروفیل با ابعاد بزرگتر، بیشتر خواهد بود. برای تعیین قیمت قطعات فولادی، ملاک وزن آن است و قیمت پروفیل در و پنجره بر حسب وزن آن در شاخه محاسبه می شود.

4- کیفیت سطحی و آبکاری

کیفیت سطحی پروفیل در قیمت آن به دو دلیل تاثیر مهمی دارد. دلیل اول اینکه کیفیت سطح پروفیل باعث زیبایی و جلوه خاص آن می شود و دلیل دوم اینکه نشان دهنده کیفیت در آبکاری پروفیل می باشد. در پروفیل های آتاتک، از پوشش هایی مانند رنگ پودری، گالوانیزاسیون و انواع آبکاری های پروفیل استفاده می شود تا این عملیات هرچه بیشتر از پروفیل در برابر زنگ زدگی محافظت نماید.

5- شرایط کلی بازار

میزان عرضه و تقاضای یک محصول از مهمترین عواملی است که باعث تاثیر بر شرایط بازار و نوسانات قیمت محصول می شود. در صورتی که یک پروفیل با رعایت استانداردها و ارتقا ویژگی های بیشتر به بازار عرضه شود، میزان تقاضا برای آن بالا می رود و باعث افزایش قیمت آن نسبت به نمونه های قدیمی تر می شود.

6- وزن پروفیل درب و پنجره

وزن پروفیل پنجره از عوامل کلیدی است که باید در زمان خرید به آن دقت داشته باشید. پروفیل هایی که وزن بیشتری دارند در برابر بارهای خارجی مقاومت بیشتری داشته و همچنین به سازه های مستحکم تری برای نصب نیاز دارند. پروفیل های سبک نصب آسان تری دارند اما به نسبت نوع سنگین آن در برابر فشار و ضربات احتمالی عملکرد ضعیف تری دارند. پس افزایش وزن پروفیل با افزایش قیمت نهایی پروفیل رابطه مستقیمی دارند.

7- شرکت تولیدکننده پروفیل

برای خرید پروفیل از کارخانه ها باید فاکتورهایی همچون فاصله کارخانه تا مقصد و کیفیت تولیدات را در نظر بگیرید. مقدار هزینه ای که برای انتقال سفارشات صرف می شود، قطعا بر قیمت نهایی تاثیرگذار است.

کیفیت نهایی تولیدات یک کارخانه نیز به مواد اولیه و ماشین آلاتی که برای تولید در اختیار دارند بستگی دارد. نوع فولادی که در ساخت پروفیل استفاده می شود تعیین می کند که میزان فرآیندپذیری پروفیل در چه حدی باشد. همچنین ماشین آلات مورد استفاده نیز بر کیفیت جوشکاری و دقت ابعادی موثر هستند. در صورتی که درزجوش ها با دقت به هم متصل نشده باشند، امکان اینکه محصول نهایی در اثر خمیدگی یا کشش از هم باز شوند وجود دارد.

خرید از شرکت های معتبر تولیدکننده پروفیل، اگرچه بر قیمت نهایی آن تاثیرگذار است؛ اما خیال شما را از کیفیت فوق العاده و طول عمر پروفیل راحت می کند. شرکت های معتبری همچون آکپا و آتاتک، با تولید محصولاتی مرغوب و استاندارد، دوام و کیفیت پروفیل را تا سالها تضمین می کند.

انواع برند پروفیل در و پنجره

انواع برند پروفیل در و پنجره

پروفیل ها جنس و کاربردهای مختلفی دارند. بطور مثال پروفیل های آهنی، چوبی و گالوانیزه که هرکدام برندهای تولیدکننده مختلفی دارند. بنابراین برند سازنده، یکی از عوامل موثر بر قیمت پروفیل در و پنجره می باشد.

از جمله شناخته شده ترین و معتبر ترین برندها می توان به برند آکپا اشاره کرد. استفاده از پروفیل های آکپا در ساخت پنجره به افزایش مقاومت آنها و همچنین به بهینه سازی مصرف انرژی کمک زیادی می کند. پنجره های تولیدشده با پروفیل آکپا، علاوه بر زیبایی ظاهری در برابر خوردگی و زنگ زدگی مقاومت بالایی دارند.

از دیگر برندهای پروفیل که توسط شرکت آرازپنجره برای ساخت در و پنجره ها استفاده می شود، پروفیل آتاتک می باشد. این پروفیل ها دارای مزایایی مانند مقاومت بالا در برابر تغییر شکل در گرما و سرما، استفاده از مواد اولیه مرغوب و اروپایی در تولید پروفیل ها می باشند. پنجره های تولیدشده با پروفیل آتاتک دارای 15 سال ضمانت کیفیت می باشند.

از دیگر برندهای پروفیل برای ساخت در و پنجره می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پروفیل های وین تک
  • هافمن
  •  ویتانوا
  • پروفیل یو پی وی سی هوبر
  • ویستابست
  • پروفیل دوجداره سیندژ
  • پلاس پن
  • پروفیل وایزروین
  • پروفیل UPVC آبایان

و …

انواع پروفیل درب و پنجره از نظر ابعاد

پروفیل های در و پنجره بر اساس عواملی مانند جنس، ابعاد، برند و نوع پروفیل دسته بندی می شوند. یکی از این دسته بندی ها که مربوط به ابعاد است، شامل چند گروه زیر می باشد:

  1. پروفیل سپری: سطح مقطع پروفیل سپری به شکل T و ماده اصلی تشکیل دهنده آن ST37 می باشد. میزان ضخامت پروفیل سپری  0.9 تا 2.5 میلی متر و طول آن 6 الی 12 متر می باشد. این پروفیل دو نوع لبه گرد و لبه تیز دارند. وقتی که می گوییم یک پروفیل سپری نمره 10 می باشد، در واقع به این معناست که اندازه لبه های آن 100 میلی متر است. از مهمترین خصوصیات مکانیکی این پروفیل، مقاومت پایین آن در برابر خم شدگی می باشد.
  2. پروفیل نبشی: پروفیل های نبشی به شکل های L و V موجود می باشند. این پروفیل ابعاد مشخصی ندارد و بال های آن می تواند باهم مساوی یا نامساوی باشد. مقاومت این پروفیل در برابر خم شدگی از پروفیل سپری کمتر است.
  3.  پروفیل لنگه دری: پروفیل لنگه دری جزو انواع پروفیل های بسته می باشد که از آن برای ساخت چارچوب استفاده می شود. پروفیل لنگه دری ضخامتی حدود 2 الی 4 میلی متر و طول 6 الی 12 متری دارد.
  4. پروفیل چارچوبی: پروفیل چارچوبی نیز مانند پروفیل لنگه دری در ساخت چارچوب کاربرد دارد اما برای ساخت درهای چوبی و MDF پروفیل را با نورد سرد و بصورت تک لبه ای می سازند. ضخامت این پروفیل به 2 تا 2.5 میلی متر و طول آن به 6 میلی متر می رسد.

انواع جنس پروفیل در و پنجره

انواع جنس پروفیل در و پنجره

پروفیل ها از نظر جنس به دسته های مختلفی شامل گالوانیزه، آلومینیومی، چوبی، آهنی و کامپوزیتی تقسیم بندی می شوند که در ادامه به توضیح مختصری از آنها خواهیم پرداخت:

  • پروفیل آلومینیومی: این پروفیل از پرکاربردترین انواع پروفیل در ساخت در و پنجره می باشد که قیمت آن نسبت به پروفیل های آهنی کمتر و نسبت به پروفیل های کامپوزیتی کمی بیشتر می باشد. پروفیل های آلومینیومی وزن سبکی دارند اما از لحاظ عایق بندی عملکرد قابل توجهی ندارند. به همین دلیل در آنها از فناوری ترمال بریک آکپا برای ارتقا عایق بندی و کمک به صرفه جویی در مصرف انرژی استفاده می کنند. پروفیل آلومینیوم ترمال بریک آکپا دارای استحکام بالا، انعطاف پذیری خوب و سازگار با محیط زیست می باشد. همچنین این پروفیل دارای خاصیت رنگ پذیری بالا بوده و می توان از رنگ پودری برای پوشش دهی آن استفاده کرد.
  • پروفیل چوبی: شرکت آرازپنجره از این نوع پروفیل برای ساخت پنجره های چوبی خود استفاده می کند. چرا که پروفیل های چوبی هم از لحاظ حرارتی و صوتی عایق بندی خوبی دارند و هم زیبایی خاصی به نمای ساختمان می بخشند. از دیگر مزایای این پروفیل ها رنگ پذیری خوب آن است. البته پروفیل های چوبی به دلیل طبیعی بودن در برابر اشتعال، نفوذ حشرات و آفات و پوسیدگی مقاومت پایینی دارند.
  • پروفیل آهنی: پروفیل آهنی از قدیمی ترین انواع پروفیل است که امروزه کمتر از آن استفاده می شود. هرچند که این پروفیل ها دارای خاصیت رنگ پذیری بالا و مقاومت بوده اما وجود معایبی همچون وزن زیاد، عدم عایق بندی و مقاومت پایین در برابر زنگ زدگی و خوردگی باعث کاهش استقبال از آن شده است.
  • پروفیل کامپوزیتی: همان طور که ذکر شد، از پروفیل های غیرفلزی می توان به پروفیل های کامپوزیتی اشاره کرد. این پروفیل ها در انواع PVC و UPVC وجود دارند که نوع UPVC آن از موادی به نام ترموپلاست که حاوی ترکیب نمک و نفت است، تولید می شود. به روش تولید آن ها اکستروژن می گویند و ضخامتی حدود  2.3 تا 8.2 میلی متر دارند. از مزایای پروفیل UPVC می توان به ایمنی بالا، قیمت مقرون به صرفه، نگهداری و نظافت راحت، وزن پایین، مقاومت در برابر اشتعال و خوردگی، رنگ پذیری بالا و …. اشاره کرد. علاوه بر تمام این خواص، دارای خاصیت عایق بندی بالا در برابر صدا و حرارت بوده و به کاهش مصرف انرژی نیز کمک فوق العاده ای می کند.

چرا از آرازپنجره بخریم؟

پیش نیاز خرید اصولی پروفیل یا پنجره دوجداره، بررسی دقیق پارامترهای موثر بر قیمت پروفیل در و پنجره می باشد. با در نظر داشتن راهنمایی جامع و نکات تکمیلی این مقاله در خرید پروفیل و پنجره پیش بروید، بدون تردید خرید هوشمندانه تری خواهید داشت. چراکه شناخت ویژگی ها و کاربرد پروفیل، نوع طراحی و میزان تحمل بار از مهمترین فرآیندهای خریداری پروفیل هستند.

اگر به دنبال راهکاری برای تضمین کیفیت و ماندگاری در و پنجره های خود هستید، محصولاتی را انتخاب کنید با استفاده از پروفیل های مرغوب و معتبر تولید شده باشند. همچنین برای خرید انواع پنجره دوجداره با کیفیت که با بهترین برندهای پروفیل نظیر آکپا و آتاتک تولید شده باشند، می توانید به آرازپنجره مراجعه نمایید. این شرکت، خط تولید اختصاصی و به روزترین ماشین آلات و تجهیزات را برای تولید در و پنجره در اختیار دارد. جهت استعلام قیمت پروفیل در و پنجره و سفارش انواع پنجره دوجداره می توانید با کراشناسان این شرکت از طریق شماره تلفن های 09151676709 و یا 05138081 تماس حاصل فرمایید.

نظر خود را به اشتراک بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *