راهنمای انتخاب لوازم کاشت مژه حرفه ای

راهنمای انتخاب لوازم کاشت مژه حرفه ای

فرآیند کاشت مژه دربردارنده ابزارهای تخصصی و مواد مختلفی بوده که برای انجام کاشت به آن‌ها نیاز است. در این مقاله قصد داریم تا راهنمای انتخاب لوازم کاشت مژه حرفه ای را خدمت شما ارائه نماییم.

لوازم کاشت مژه

کاشت مژه

پنس کاشت مژه

مهم ترین المان در وسایل کاشت مژه، پنس است که از آن برای برداشتن و قرار دادن مژه‌های مصنوعی بر روی مژه‌های طبیعی استفاده می‌شود. دو نوع پنس وجود دارد: اولی پنس سر صاف برای گرفتن مژه و چسباندن آن و دومی پنس سر کج (یا انحنا‌دار) برای جداسازی مژه‌ها مژه‌های طبیعی و چسباندن مژه‌های والیوم است. اگر قصد خرید پنس را دارید باید بدانید که پنس‌های بی‌کیفیت که لبه‌هایشان به‌خوبی بسته نمی‌شود، دقت کار را کاهش می‌دهند. پنس خوب از جنس استیل ضدزنگ با نوکی ظریف و سبک ساخته شده است. دارای خاصیت آنتی‌استاتیک برای جلوگیری از چسبیدن مژه‌ها به هم است و به راحتی می توانید آن را در دستانتان بگیرید.

 

چسب کاشت مژه

چسب کاشت مژه باید کیفیت و ماندگاری بالایی داشته باشد. چسب نباید بیش‌ازحد زیاد باشد، چراکه ممکن است باعث چسبیدن مژه‌ها به هم شود. پس از قرار دادن مژه روی مژه طبیعی، چند ثانیه صبر کنید تا چسب کاملاً خشک شود. چسب سریع‌خشک (۱ تا ۲ ثانیه) برای افراد حرفه‌ای مناسب است و در عین حال، چسب معمولی (۳ تا ۵ ثانیه) برای مبتدیان بهتر است تا فرصت بیشتری برای تنظیم مژه داشته باشند. اگر قصد خرید چسب کاشت مژه را دارید از چسب بدون گاز و بو (برای جلوگیری از حساسیت) با ماندگاری بالا (بین ۴ تا ۸ هفته) استفاده کنید. چسب خوب در برابر رطوبت و چربی مقاوم است و رنگ مشکی برای ظاهری طبیعی‌تر و بهتر بیشتر توصیه می شود. در عین حال توجه داشته باشید از چسب‌های نامرغوب که خیلی زود خشک می‌شوند یا گازهای تحریک‌کننده دارند، خودداری کنید.

کاشت مژه

وسایل کاشت مژه

پالت یا رینگ چسب

برای ریختن مقدار کمی از چسب هنگام کار استفاده می شود. مقدار کمی چسب را روی پالت یا رینگ چسب بریزید. از پالتهایی استفاده کنید که در برابر ضربه مقاوم باشند و به راحتی در دستان شما قرار بگیرند.

نوار چسب مخصوص

از این وسیله از سری وسایل کاشت مژه، برای بالا نگه داشتن پلک یا جدا کردن مژه‌های پایین استفاده می شود. نوار چسب را روی پلک یا زیر چشم بگذارید تا از چسبیدن مژه‌های بالا و پایین جلوگیری شود. چسب مخصوص پلک باید ضدحساسیت و فاقد لاتکس باشد. به علاوه قابلیت جدا شدن آسان بدون آسیب به پوست را داشته باشد. نکته مهم این است که چسب‌های بی‌کیفیت ممکن است باعث تحریک و قرمزی پوست شوند.

وسایل کاشت مژه

وسایل کاشت مژه

پد زیر چشم

یکی از مهم ترین وسایل کاشت مژه پد زیر چشم است که برای جلوگیری از چسبیدن مژه‌های بالا و پایین به یکدیگر به کار می رود. مقداری از چسب را روی پشت دست بچسبانید و جدا کنید تا چسبندگی اضافی آن گرفته شود.  نوار چسب را روی پلک یا زیر چشم بگذارید تا از چسبیدن مژه‌های بالا و پایین جلوگیری شود. پد زیر چشم لازم است تا نرم و بدون الیاف باشد که باعث تحریک چشم نشود و فرمول آبرسان و مراقبت از پوست داشته باشد.

 

رینگ لایت یا چراغ مخصوص

برای ایجاد نور مناسب برای دید بهتر هنگام کاشت، چراغ را در زاویه‌ای تنظیم کنید که کمترین سایه روی صورت زیباجو ایجاد شود. از نور سفید یا ملایم استفاده کنید تا جزئیات مژه‌ها بهتر دیده شوند. رینگ لایت خوب نور سفید طبیعی و قابل تنظیم دارد و دارای بازوی متحرک برای تنظیم زاویه است.

 

مژه‌های مصنوعی

مژه‌های مصنوعی (تکی یا والیوم)، در انواع مختلف (کلاسیک، والیوم، مگا والیوم و هیبریدی) موجودند که برای افزایش حجم و طول مژه‌های طبیعی استفاده می‌شوند.

مژه‌های مصنوعی در انواع زیر موجودند:

  • کلاسیک: برای ظاهری طبیعی و کم‌حجم با ضخامت ۰.۱۰ تا ۰.۱۵ میلی‌متر.
  • والیوم: برای حجم بیشتر و چشمگیرتر با ضخامت ۰.۰۷ تا ۰.۱۰ میلی‌متر.
  • مگاوالیوم: برای چشم‌هایی با حجم مژه زیاد و جلوه فوق‌العاده و با ضخامت ۰.۰۳ تا ۰.۰۵ میلی‌متر.
  • هیبریدی: ترکیب مژه‌های کلاسیک و والیوم برای ایجاد تعادل.

در عین حال مواد سازنده مژه عبارتند از: مژه‌های ابریشمی (Silk Lashes) که سبک و انعطاف‌پذیر، ظاهر طبیعی هستند. مژه‌های مینک (Mink Lashes) نازک، لطیف، شبیه به مژه طبیعی و مژه‌های فوم (Flat Lashes) سبک‌تر و حجیم‌تر از مژه‌های معمولی می باشند. حالت فر مژه هم به شکل زیر می تواند باشد:

  • J و B: فر کم برای ظاهری طبیعی
  • C: حالت فر متوسط، پرکاربرد
  • D و DD: فر زیاد، مناسب برای مدل‌های دراماتیک

توجه داشته باشید که از مژه‌های بی‌کیفیتی که حالتشان زود از بین می‌روند یا باعث سنگینی چشم مشتری می‌شوند، استفاده نکنید. برای تهیه بهترین وسایل کاشت مژه و مژه های با کیفیت کافیست به الا بیوتی سری بزنید.

مژه مصنوعی

مژه‌های مصنوعی

محلول پاک‌کننده چربی مژه (پرایمر)

از این وسیله که یکی از پر کاربردترین وسایل کاشت مژه است؛ قبل از کاشت برای تمیز کردن چربی و آلودگی‌های احتمالی استفاده می شود. مقدار کمی از پرایمر را روی میکروبراش بزنید و به آرامی روی مژه‌های طبیعی بکشید.  یک پرایمر خوب بدون الکل و مواد تحریک‌کننده است.

 

محلول ریموور چسب مژه

برای برداشتن مژه‌های کاشته‌شده بدون رساندن آسیب به مژه‌های طبیعی استفاده می شود.  مقدار کمی از ریموور را با میکروبراش روی مژه‌ها بزنید. ریموور چسب مژه با فرمول ژلی یا کرمی کمتر وارد چشم می‌شود. در عین حال ریموورهای ارزان و بی‌کیفیت ممکن است به مژه‌های طبیعی آسیب بزنند.

 

نتیجه‌گیری

هر یک از این ابزارها نقش مهمی در کاشت مژه دارند و استفاده صحیح از آن‌ها باعث افزایش کیفیت کار و ماندگاری مژه‌های کاشته‌شده می‌شود. اگر تازه‌کار هستید، بهتر است ابتدا روی مدل‌های تمرینی تمرین کنید و مهارت خود را افزایش دهید. خرید لوازم ارزان و بی‌کیفیت باعث افت کیفیت کار و نارضایتی مشتری می‌شود. اگر قصد تهیه وسایل کاشت مژه با کیفیت و مقرون به صرفه را دارید؛ پیشنهاد ما به شما الا بیوتی است. انتخاب ابزارهای حرفه‌ای باعث افزایش سرعت، دقت و ماندگاری کاشت مژه می‌شود. کیفیت چسب، مژه و پنس تأثیر زیادی روی نتیجه کار دارد. نورپردازی، مراقبت‌های قبل و بعد از کاشت و استفاده از محصولات ضدحساسیت، از نکات مهم حرفه‌ای بودن در این کار است.

نظر خود را به اشتراک بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *